Select Language
Kurumsal > Hakkımızda > 

Hakkımızda

1988 yılından bu yana makina ve aksamları imalatı konusunda deneyim  ve bilgi birikimine sahip olan ve 1998 yılından itibaren İğneli (Servo Motorlu) Atlet Poşet Kesim Makinaları’nın  Tasarım ve imalatına başlamış olan Gür-iş Makina , Güvenilirlik ve Yüksek Performans Kavramları ile Süreklilik kavramlarını aynı potada buluşturarak müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.

Gür-iş Makina,hem Türkiye içinde çeşitli illerde hem de  yurtdışında Batı Avrupa, Doğu Avrupa, Güney Avrupa, Kuzey Avrupa ve Balkan Ülkeleri; Ortadoğu, Orta Asya ve Uzak Doğu; Kuzey Afrika, Güney Afrika ve Batı Afrika; Kuzey Amerika, Orta Amerika ve Güney Amerika'ya uzanan coğrafyada Müşterilere ve Temsilciliklere sahiptir.

Verdiği sözde ve makinasının her daim arkasında duran zihniyetiyle Garanti Süresi içinde ve Garanti Süresi dışında müşterinin Servis ve Yedek Malzeme isteklerine zamanında cevap verme konusundaki prensiplerden taviz vermemektedir.

Gür-iş Makina , Başarının ve Kalitenin tesadüfler ile değil Bilgi ve Deneyim, Kendini Sürekli Yenileme, Teknoloji Üretimi , Azim ve Özveri ile gelebileceği felsefesi ışığında ürettiği Çeşitli Model Makinalarını  sizlerin beğenisine sunmaktadır.

Sizleri İstanbul`da toplam 5000m2 kapalı alanı bulunan Fabrikalarımızı ziyaret etmeye davet ediyoruz.

Saygılarımızla,

Gür-iş Makina Ltd. Şti
.